ДАРИК ЕСПРЕСО CUP

16 софийски заведения в битка за най-хубавото еспресо в града с ускорението на най-добрия градски автомобил Hyundai i30.

Хубавото черно кафе и хубавият черен автомобил стават основна тема на разговор със старта на кампанията ДАРИК ЕСПРЕСО CUP от 7 октомври.

16  заведения, в рамките на едно невиждано състезание, ще премерят сили и професионализъм, за да покажат и разкажат кое е най-хубавото еспресо в града.  

Репортерите на  Дарик -  Константин Вълков, Михаил Дюзев и Иво Райчев - ще бъдат рефери на ДАРИК ЕСПРЕСО CUP до 10 ноември. Те ще пътуват из града, ще дегустират, ще споделят историите на хубавото кафе и „тайните оръжия“ на най-добрите баристи в София.

Всичко това ще се случва в реално време, всеки делничен ден, в ефира на Дарик кафе, социалните мрежи Facebook, Twitter, Instagram и Foursquare с #i30espresso, както и на официалната страница на Hyundai.

Регламент на състезанието

При старта на инициативата се тегли жребий, за да стане ясно кой срещу кой ще застане в първите 8 еспресо мача, измежду всички 16 заведения. След всеки мач ще се обявява резултата на живо в предаването Дарик кафе.

Осемте отбора с най-добри резултати отиват на жребий за осминафинал за следващите 4 мача на 21 октoмври. Най-добрите 4 заведения минават във фазата за полуфинали.

Битката за финала ще се разиграе на 3 ноември.

Всеки ден е по-добър, ако започва с качествено кафе, за това не пропускайте да следите всяка стъпка с с #i30espresso, по пътя на най-хубавото еспресо в града, с ускорението на най-добрия градски автомобил Hyundai i30.

16-те селектирани кафе локации са:

+това
Soho
Costa Coffee
Ma Baker
Starbucks
Фабрика Дъга
By The Way
Dada Cultural Bar
Memento
Кафетерия Mamma Mia
One More Bar
Park Bar
Локал
Паваж
Pesto
Хлебар

Следете пряко по Дарик радио и на фейсбук страниците на Дарик кафе и gong.bg това ЕСПРЕСО приключение.