Discovery Channel ще изпрати 10 фенове от България на специална и магическа среща на живо с невероятния Динамо, един от най-атрактивните британски илюзионисти през последните десетилетия. Звездата от „Динамо: Невероятни магии” ще очаква късметлиите от България на 9-и октомври в Букурещ. Единственото условие, за да попаднете сред тях, е да вземете участие в играта „Виж Динамо на живо!“ на фейсбук страницата на Discovery Networks Bulgaria.

ВНИМАНИЕ! Състезанието ще продължи до 23:59 ч. на 28-и септември в специално създаден фейсбук таб, който може да отворите тук. Участниците трябва да събират магически кодове (думи), скрити на различни места около тях: в ефира на Discovery Channel и в официалната им фейсбук страница, в интернет, по улиците на София, Варна и Бургас, и в бензиностанции OMV. Общият брой на кодовете е 44, като всеки 10 регистрирани кода ти носят едно участие в томболата за среща с Динамо. „Колкото повече кодове събирате, толкова по-голяма е вероятността да сте сред големите късметлии.“, споделиха от Discovery Channel.

Discovery Channel

източник: Discovery Channel

За всички наблюдателни ще кажем, че една от кодовите думи се крие в текста по-горе. Ако вече разпознахте кодовата дума, регистрирайте я в играта „Виж на живо Динамо!“ и разберете кои са другите магически кодове.

Стивън Фрайн е роден на 17 декември 1982 г. в Брадфорд, Западен Йоркшир, Великобритания. Още от малък дядо му го въвежда в тайните на магията. Младият Динамо усъвършенства уменията си, за да отблъсне децата, които го дразнели. Стивън приема псевдонима Динамо, когато по време на честване на стогодишнината от смъртта на Худини в Ню Йорк, докато изпълнява фокуси пред редица признати илюзионисти като Аарон Фишър и Дейв Блейн, някой от публиката извиква: „This boy is dynamo!” („Това момче е машина!”).

Discovery Channel

източник: Discovery Channel

Динамо бързо се превръща в най-желания артист в сферата на забавленията. Сред изявите му се нареждат магии зад кулисите на турнето на Coldplay в Crystal Palace, изпълненията му изумяват музикантите от The Gorillaz в Харлем Аполо, Ню Йорк. Динамо прави фокуси с Мат Грьонинг, създателят на „Семейство Симпсън”, както и с бившия вицепрезидент на САЩ Ал Гор.

Повече за него може да научите във фейсбук страницата Discovery Networks Bulgaria.

Discovery Channel

източник: Discovery Channel