За четвърта поредна година Премиум Рали София – Свети Влас ще добави нови щрихи към моторните надпревари в страната. 

Стартът на авторитетната надпревара беше даден на 10 юни в 12:01 часа на Марината на Свети Влас, след което ще премине през Банско и Разлог, Солун, за да финишира в София на 13 юни (понеделник), където ще бъдат наградени и победителите, а това ще стане в 18:00 часа.
 

Премиум рали София - Свети Влас

източник: Виктор Налбантов

Яхтеното пристанище приюти над 30 мощни звяра, които ще мерят конски сили в оспорвана и зрелищна надпревара. Точно в 12,01 ч. пред очите на десетки фенове, туристи и гости на курортното градче, първият автомобил пое към тайна локация, достояние само за участниците.
 

Премиум рали София - Свети Влас

източник: Виктор Налбантов

На челна позиция стартира екипът на Motobul и Orlen Oil с един от най-екзотичните автомобили - Lotus Exige Cup R, последван от останалите отбори с не по-малко интересните: Ferrari 458 Italia Spyder, Ferrari GTB Fiorano, Bentley Continental GT S, Porsche Turbo S Tech Art, Chevrolet Corvette C07, Mercedes SL500 Mille Miglia, Audi RS7 Dynamic+, OPC Unlimited Irmscher Edition и много други. 

По време на 5-дневното приключение на 35-те екипажа, те ще изминат 1006 км. Част от изпитанията, очакващи участниците, ще са най-бърза обиколка на писта Серес, Драг, щафета, "точни езди" и скрити локации. Допълнително, екипът на Премиум Рали София - Свети Влас се е погрижил и за забавната част в мероприятието. Във всеки град са организирани тематични партита, част от които са отворени за всеки желаещ да се присъедини. 

Имахте възможност да проследите старта на надпреварата на живо с Gong.bg и MaxTelecom.