За четвърта поредна година Премиум Рали София – Свети Влас ще добави нови щрихи към моторните надпревари в страната. 

Стартът на авторитетната надпревара е на 10 юни в ранните обедни часове от порта на Свети Влас, след което ще премине през Банско и Разлог, Солун, за да финишира в София на 13 юни (понеделник), където ще бъдат наградени и победителите.

Проследете на живо с картина в Gong.bg старта на зрелищната надпревара в петъчния ден от 12:00 часа.

Мисията на организаторите е да създават атмосфера, носеща наслада както от шофирането, така и от тематичните партита, организирани по целия маршрут. 

Конвоят от забележителни автомобили ще започне своето пътешествие от Свети Влас. От морския бриз към освежаващия планински въздух на Банско и Разлог ще е маршрутът на стартовия ден.
 
Програмата ще е изпълнена с отсечки за точно време, уикенд на скоростта на писта Серрес, спортно ориентиране и много нови изпитания, достояние само за участниците. 
Отборите ще посетят южната ни съседка, за да се насладят на дневните и нощни преживявания, които предлага Гърция. 

Съчетанието от атрактивни автомобили, изискани мероприятия и спортен дух ще финишира в гр. София с церемония по награждаването, на която ще се отличат качествата на участниците.
 
В състезанието ще се включат истински моторни зверове като Ferrari 458 Italia, Mercedes CL55, Audi Q7, Nissan 350Z, Porsche Turbo S Tech Art, Porsche Turbo S, Lotus Exige Cup R, Chevrolet Camaro, Nissan GTR Black Edition, Dodge Viper, Chevrolet Corvette C07, VW Passat CC, OPC Unlimited Irmscher Edition, Range Rover Sport Supercharged, Porsche Panamera, както и Mercedes SL500 Mille Miglia.