Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал сподели след трудния успех с 1:0 над ЦСКА Москва, че е чул освиркванията на феновете към него.

Виковете на недоволство дойдоха, след като Ван Гаал смени Антони Марсиал с Маруан Фелайни през второто полувреме. С тази смяна Уейн Рууни премина в по-офанзивна роля  и в крайна сметка реализира победния гол, заради което Ван Гаал смята, че ходът му е бил успешен.

"Разбира се, че ги чух, не съм глух", заяви холандецът. "Това е мнението на феновете, но в крайна сметка не би трябвало да са разочаровани от решениет на мениджъра."

"Уейн винаги допринася за играта. Много съм щастлив, че го поставих в нападателна позиция и той вкара. Много съм доволен от резултата и това, че сме на върха в класирането."

"Разбира се, че е успокоение. Видяхме атакуващ Манчестър Юнайтед, който създава много шансове срещу много организиран отбор."

"Винаги е трудно да вкарваш голове. Трябваше да чакаме дълго време, но го заслужихме. Успокоен съм, но и много горд от моите играчи", допълни Ван Гаал.