Треньорът на Партизан Марко Николич призна след мача с Торшавн, че през първото полувреме неговият тим е играл под очакванията. Тогава сърбите губеха с 0:1, но стигнаха до победата над скромния фарьорски тим с 3:1 и се класираха за третия кръг в Шампионската лига. Там съперник на „гробарите“ е нашият Лудогорец

„Най-важното е, че победихме с 3:1. Като гледам останалите резултати, включително този на Лудогорец /б.р. 1:1 с Дюделанж/, е ясно, че никой не стига лесно до победата. Изкуственият терен и проблемите около пътуването оказаха влияние върху играта ни. От първото полувреме – да, не съм доволен“, каза Николич.

Той не пропусна да коментира и предстоящите сблъсъци с Лудогорец.

„Ще направим всичко по силите ни, за да се реваншираме за отпадането от Лудогорец миналата година. Съперникът е по-богат от нас, има много чужденци в състава си. Надявам се в тези двубои да покажем, че невинаги по-богатият и по-силен на хартия отбор побеждава. Печели този, който е по-мотивиран и повече желае победата. Надявам се тези аргументи да неутрализират предходните“, надъхано заяви наставникът на Партизан.