Шампионската лига продължава със своя 4-ти кръг от груповата фаза на надпреварата. В днешните срещи има и българско присъствие.

На "Астана Арена" воденият от Станимир Стоилов едноименен тим приема Атлетико Мадрид, а двубоят е от 17:00 часа. В класирането тимът от Казахстан е на последното място в група С с 1 точка, но едва ли на испанците ще им е леко в двубоя тази вечер.

Наставникът на "дюшекчиите" Диего Симеоне похвали работата на Стоилов и коментира очакванията си за тежък мач.

От Астана се надяват и лошото време да изиграе лоша шега на испанците.

В другата среща Бенфика приема Галатасарай. Португалците заемат второто място в класирането с актив от 6 точки, а турският клуб в момента е с 4.

Георги Миланов и ЦСКА Москва гостуват на Манчестър Юнайтед в среща от група В на турнира. Двата тима имат по 4 точки в надпреварата до този момент, но очаквано "червените дяволи" са фаворит в двубоя.

Волфсбург гостува на ПСВ Айндховен като целта е да опази първото място в групата. В момента германците са лидери с 6 точки, а "филипсите" са последни с 3.

В група А Реал Мадрид приема ПСЖ, а Шахтьор Донецк е домакин на Малмьо. Дербито е в Мадрид, тъй като "белия балет" и парижани са на първото и второ място в класирането с по 7 точки, а евентуалният победител от срещата ще се превърне във фаворит за първото място в групата. 

Шахтьор ще търси първи успех в турнира, а какво по-добро от съперник като Малмьо за това.

В група D Борусия Мьонхенгладбах приема Ювенту. За разлика от първенството Юве се представя повече от добре в турнира и е лидер с актив от 7 точки, а германците имат 1. Севиля ще търси успех срещу Манчестър Сити. Домакините са с 3 точки, а англичаните са втори с 6.