Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини призна, че отборът му се намира в криза след конфузното поражение у дома от ЦСКА Москва снощи с 1:2 в Шампионската лига. В този мач бяха изгонени и двама играчи на "гражданите", което затрудни задачата им да се търси обрат. 

Според чилиеца, кризата е не толкова игрова, колкото в увереността на футболистите на тима и трябва да се търсят начини това да се промени, за да има шансове за излизане от групата. 

"Има криза при нас, но тя е предимно в увереността на момчетата във важни моменти. Трябва да разберем защо е така. Честно казано, не мога да разбера защо играхме толкова зле срещу този съперник."

"Още от началото бяхме много нервни и им позволихме да отбележат два лесни гола. Бъркахме пасовете, оставихме им инициативата. Трябва да разберем защо ключови играчи се представиха така слабо."

"В последните две седмици не играем така, както обикновено го правим. Опитахме се и днес да се представим така, както в най-добрите си моменти, но нищо не ни се получи. Сега трябва да мислим и за класирането си. Не обичам да пресмятам, но сме още в играта", сподели Пелегрини след поражението.