Динамо Загреб, който се сдоби днес с български треньор в лицето на Ивайло Петев, със сигурност разполага с едни от най-откачените фенове на Балканския полуостров. И това се доказа в навечерието на мача на хърватите с Ювентус в Шампионската лига. 

Буквално минути преди двубоя на "Максимир", над 200 представители на торсидата "Бед Блу Бойс" причака агитката от Италия и започна да бие наред гостуващите фенове. Атакувани са 50 привърженици на "старата госпожа", които са пиели бира в околонстите на стадиона. 

Заформило се е здраво меле, в което на всички страни са летели столове, бутилки и редица други твърди предмети. Неофициалната информация до момента е само за двама ранени, единият от които сравнително тежко. Той е италианец, докато другият пострадал е хърватин. 

Ювентус дойде в Загреб с огромна агитка от 2000 души, в която обаче имаше фенове на "старата госпожа" от целия Балкански полуостров, а не само от Италия. Част от по-крайните фракции обаче влязоха в пререкания с "Бед Блу Бойс" и се стигна до грозните сцени пред стадиона.