Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти,чийто прякор е „Татко Карло” показа как галантно танцува с топката по време на тренировката на мадридистите на стадион „Васил Левски”. Той остави помощниците му да загреят отбора за същинската част от заниманието и докато бяха „квадратите” Анчелоти направи показно на играта „ Двадесет и едно”.

Татко Карло е на 55 години, роден е на 10 юни 1959 година в Реджоло Италия. Като футболист се състезава за отборите на Парма, Рома и Милан. Национал е на Италия. С Милан печели купата на европейските шампиони два пъти.

Явно не е забравил как да борави с топката и го демонстрира като започна да жонглира пред един от „квадратите”, в който бяха Серхио Рамос, Тони Кроос и още няколко от футболистите. Без да трепне Анчелоти набързо направи „21”, но продължи да „танцува” с топката, като следващият му зрител бе един от неговите помощници.

Карло Анчелоти видимо се забавляваше с топката и я галеше около 5 минути като със сигурност премина над 45 удара по нея. Накрая се наложи да се разтяга за да увладее контрола над топката и тя ,въпреки усилията му, падна на тревата. Това накара треньорът да направи „бързо възстановяване” като клекна няколко пъти и се върна към заниманието на Реал, а укротената топка остани да си почине от „танца”.

Припомняме, че Карло Анчелоти преди да поеме Реал Мадрид бе треньор на отбори като Милан, Челси и Пари сен Жермен, откъдето отиде в Мадрид.

Това не е първото идване на Карло Анчелоти в България.