Една от красивите българки, които се подвизават по модните подиуми в Италия, беше потърсена от едно от местните издания да даде прогнозите си за тазвечершните мачове от Шампионската лига. Става въпрос за Калина Кирилова, която беше потърсена от торински сайт, за да сподели какво очаква от мача на местния колос Ювентус с Динамо Загреб в Хърватия. 

И докато красивата нашенка споделяше мнението си и разкриваше предпочитанията си на футболния терен, сподели и на кои отбори у нас също стиска палци. Тя живее и работи във Верчели, но живо се интересува от всичко, което се случва в италианския футбол. А и у нас. 

"Според мен, тази вечер Ювентус ще изкупи вината си за домакинското равенство със Севиля предния кръг и сега ще победи с 2:0 в Загреб. Това е любимият ми отбор, а футболът е любимият ми спорт заради красотата на играта и заради емоциите, които носи на феновете", сподели Кирилова и разкри кои са любимите ѝ футболисти, както и кои отбори харесва у нас. 

"Имам двама любими футболисти - Джиджи Буфон и Пауло Дибала. Харесвам духа, с който играе аржентинецът. Също така, освен Ювентус, следя изявите и на два български отбора, защото съм българка все пак. Това са Левски и Лудогорец", разкри още красивата българка на Апенините.