Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо не изневери на стила си и намери от какво да се оплаче, въпреки че отборът му спечели с 4:0 срещу Макаби Тел Авив в Шампионската лига. Благодарение на този успех лондончани направиха голяма крачка към следващата фаза, но още в нищо не могат да са сигурни. 

Португалецът сега недоволстваше от терена на съоръжението в Хайфа, което според него е попречило на тима му да покаже качествата си, а и е довело до контузията на Джон Тери, който беше сменен в 72-та минута. 

"Този терен беше ужасен, просто кошмарен! Вчера се контузи Рамирес на тренировката, днес изведоха Тери на носилка... Трябва да съм щастлив, че само двама са с травми. Това игрище никак не ни помогна, напротив."

"Сега трябва да се чудя какво да правя с тима си за уикенда. Със сигурност Джон е под въпрос за тогава, но не искам да съм категоричен, преди да са минали всички тестове за състоянието му", сподели Моуриньо. 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS


Той все пак видя и положителното след този мач. Надеждите на Специалния са след този изразителен успех, най-после момчетата му да се поуспокоят и да започнат да показват качествата си. 

"Беше много важно да бием сега, особено с оглед на това, което се случи в другия мач от групата. Важното е да задържим темпото и да побеждаваме в следващите няколко дни. Ако това се случи, успокоението за отбора ще дойде."

"Надявам се и да започнем да печелим в Англия. Определено Макаби не заслужаваше толкова тежка загуба, защото се представи много добре, дори когато беше с 10 души. Но ние направихме това, което се изискваше от нас", завърши Моу.