Полският футболист на Стяуа Букурещ Лукаш Шукала заяви, че е приятел с Юнес Хамза, но това няма да важи за двата мача срещу Лудогорец.     

Шукала и Хамза са били съотборници в Петролул. 

„Тази среща е много важна. Имаме потенциал и сме добре подготвени да направим добър мач. Надявам се да победим. На това ниво няма слаби отбори. Ние имаме много добър отбор”, сподели Шукала. 

„Миналата година играхме с Легия. Смятам, че Легия е по-добър отбор от Лудогорец, но това не означава, че Лудогорец е слаб отбор. Лудогорец е отбор, който има качества, но и ние имаме своите силни страни. Ще се стремим да играем нашата игра. Трябва да победим в Букурещ и да направим първата крачка към класиране за груповата фаза в Шампионската лига”, добави футболистът на Стяуа. 

„Очаквам да дойдат, колкото се може повече фенове. Те ни помогнаха много в мача срещу Актобе.”

Лукаш Шукала и Константин Гълка

източник: Gong.bg, Георги Димитров

„С Хамза играхме заедно в Петролул. Приятели сме, но това сега не важи за мачовете. Той има отлични качества. Познавам го много добре. На терена обаче личните отношения не важат. Трябва да сме професионалисти и да не мислим за приятелството. Подготвени сме за играта на Безяк. Днес, ще направим допълнителен анализ. Повечето играчи ги знаем много добре. Играхме и контролна среща срещу тях в Англия.”

„За мен най-важното сега е мачът с Лудогорец. Имам договор за още една година със Стяуа. Най-важното за нас е да влезем в групите на Шампионската лига. Не мисля сега за бъдещето”, каза още Лукаш Шукала.