Старши треньорът на Стяуа Константин Гълка е убеден, че румънският гранд ще отстрани Лудогорец и ще се класира за груповата фаза на Шампионска лига. 
„Срещаме отбор, който има много добри и технични футболисти, които играят много добре между самите линии”, сподели Гълка. 

„Ще бъде много агресивен двубой в добрия смисъл на думата. Очаквам интензивен мач. Убеден съм, че ще има много голове. Ние ще вкараме и това ще бъде важна стъпка за нас”, добави треньорът на Стяуа. 

„Ще ви напомня, че на последните три мача на Лудогорец имаше хора от моя щаб. Единственият мач, който аз гледах бе двубоят срещу ЦСКА.”

„Не вярвам това да бъде мачът на живота ми. Сега това е най-важният мач, но в бъдеще ми предстоят още важни мачове. Кешеру е един от важните играчи в нашия отбор. Ние изграждаме състава с оглед това, което се целим да постигнем. Имаме няколко варианта за заместник на Танасе. В шампионата изпорбваме да играят, колкото се може повече играчи. Ще мислим до утре за негов заместник.”

„Лудогорец е отбор с впечатляваща мобилност. В същото време играчите не са толкова високи. Лудогорец играе много добре в центъра на терена. В същото време Лудогорец остава доста свободни пространства в защита.”

„Надявам се стадионът да бъде пълен, както тук, така и в София. Надявам се да дойдат, колкото се може повече привърженици на Стяуа. Това ни помага. Убеден съм, че ще се класираме за групите на Шампионската лига.”

„Нямаше много време за сработване между новите футболисти. Бе трудно по време на подготовката. Най-много съжалявам за напускането на Гардуш, но и другите играчи, които напуснаха са много важни. Не съм доволен от това, че в първите мачове от сезона не успяваме да държим едно постоянно ниво. Не се притеснявам от това, че Лудогорец може да играе агресивно. Изобщо не мисля за Лига Европа. Мисля за класиране в груповата фаза на Шампионска лига. Отборът ни е много силен и мястото му е там”, каза още Константин Гълка.