Футболистът на Партизан Никола Гулан сподели пред белградския „Спорт“, че отборът му мисли най-напред за реванша с Торшавн на Фарьорските острови, а след това ще се насочи към българския Лудогорец.

Както е известно, „гробарите“ спечелиха у дома срещу Торшавн с 3:0, а Лудогорец бе още по-убедителен срещу Дюделанж – 4:0, което накара всички в двете съседни страни да говорят за нов сигурен сблъсък между сърби и българи в третия кръг от Шампионската лига.

Гулан все пак не се сдържа и коментира евентуалните нови мачове с Лудогорец и тези от миналата година

„Ключът към всичко миналата година беше това, че подценихме българите, защото се казват Лудогорец, и те ни биха. По-късно влязоха в Лига Европа и елиминираха дори Лацио. Не са променяли състава, дори са се подсилили през този период, така че това е предупреждение за нас“, каза Гулан.

„Освен това, тогава нямахме и късмет. В реванша ударихме греда, имахме положения, а и техният вратар беше невероятен. Накрая бяхме наказани заради всичко това. А пък и съдията отсъди нарушение, само защото бях поставил ръката си върху играч на съперника, без единоборство...Това не бива да го допускаме отново“, завърши Гулан пред „Спорт“.