Наставникът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола не скри, че е леко разочарован от равенството 3:3 навън срещу Селтик в Шампионската лига. Резултатът от срещата остави „гражданите“ на второ място в група С с 4 точки, на 2 зад лидера Барселона, който е следващият им съперник.

„Беше ни трудно. Доволен съм от реакцията на моите футболисти, не е лесно да вкараш три гола далеч от дома. Не знам колко шансове имаше Селтик след третия си гол. Трябваше да спечелим този мач“, каза испанският мениджър.

„Разочароващо е, че получихме попадения в началото на всяко полувреме, ала това е футболът. Знаем колко трудно се играе на стадиона на Селтик, а те тръгнаха силно в мача. При втория им гол нямахме късмет, но аз не си спомням да са направили нещо значимо след третия си гол.“

„Нещата са окей, това е една точка, не загубихме. Винаги можеш да си извличаш поуки. Сега ни предстои мач с Барселона, може би най-добрият тим в света. Сега насочваме мислите си към мача срещу Тотнъм, а след паузата за националните отбори ще мислим и за Барселона“, допълни Гуардиола.