Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан се доказа като абсолютен джентълмен след гръмката победа на тима си над Легия Варшава с 5:1 в Шампионската лига. Въпреки че "белите" разсипаха съперника си на "Сантяго Бернабеу", световният шампион с Франция похвали представянето на поляците. 

"Браво на Легия за представянето им! Не ме изненада куражът им да излязат да се надиграват с нас, напротив. Те дойдоха да играят футбол и заслужават единствено поздравления за това", сподели Зидан и продължи с похвалите.

"Откритата им игра донесе заслужен гол, а преди това удариха и гредата. Очаквах такова поведение от тях и пак казвам, че то заслужава само поздравления", заяви още легендата на Реал и Франция. 

Той не пропусна да се изкаже ласкаво и за своите играчи, които не пестиха сили срещу полския първенец и реализираха пет красиви попадения. 

"Много съм доволен и щастлив заради начина, по който моите момчета се представиха. Резултатът също ме удовлетворява. Създадохме изключително много положения, реализирахме пет гола, а имаше и доста възможности, в които попадението за нас висеше на косъм", сподели още Зидан.