Бившият футболист на Левски бразилецът Жоазиньо отбеляза гол за победата на неговия Краснодар над Реал Сосиедад с 3:0 в реванша от плейофите на Лига Европа. Руснаците се класираха за групите на турнира с общ резултат 3:1.

Жоазиньо вкара първия гол за Краснодар от дузпа в 71-ата минута, а в продължението получи директен червен картон и бе изгонен от съдията. Второто попадение за домакините бе дело на уругваеца Маурисио Перейра в 88-ата минута, а в 90-ата Ари да Силва подпечата успеха на Краснодар.

Реал Сосиедад също остана в човек по-малко в 90-ата минута, когато Маркел Вергара получи втори жълт и съответно червен картон.

В Солун ПАОК прегази молдовския Зимбру, който отстрани българския ЦСКА в квалификациите на турнира. Гърците победиха с 4:0 и с общ резултат 4:1 продължават напред към групите.

Аржентинецът Перейра се разписа още в 11-ата минута за 1:0, а в края на първото полувреме Стефанос Атанасиадис вкара за 2:0. Третият и четвъртият гол паднаха в заключителните минути на срещата, като Роберт Мак се разписа в 79-ата, а Маартен Мартенс вкара за 4:0 в 84-ата минута.

Гостите играха цяло полувреме с човек по-малко, след като Жан-Мари Амани получи втори жълт картон и съответно червен в 42-ата минута на двубоя.