Българският нападател на ПАОК Димитър Бербатов сподели, че точката срещу един от водещите отбори в Германия, какъвто е Борусия Дортмунд, в Лига Европа, е добър резултат. ПАОК завърши 1:1 на „Тумба“ във втория си мач от груповата фаза.

„Беше тежък мач, от известно време не бях започвал като титуляр. Справихме се добре, както аз, така и отборът. Можем да съжаляваме, вкараха ни малко случаен гол, но срещу един от водещите отбори в Германия като Дормунд, мисля, че се справихме,“ заяви Бербатов пред БНТ.

„Видяхте атмосферата, феновете са от началото до края с нас. Дават ти старт, амбицират те да се докажеш, да се жертваш, затова днес се справихме, борихме се. Една точка е добре, но можехме да спечелим и трите, с този млад отбор,“ добави той.

„Свиквам, футболът, това е нещо, което правя цял живот. Млад отбор, искат да се учат, ще има доста мачове, доста ротации. Има качество, има талант, момчетата случат и имат добро бъдеще,“ сподели Берба за живота в Солун.

За предстоящия мач с Олимпиакос, той отбеляза:„Подготвят ме, че ще е още по-страшно, отколкото сега. Дерби е, ще се готвим, важен мач, добре се движим, но още сме в началото. За момента се справяме добре,“ повтори отново Бербатов.

Той не пожела подробен коментар на ситуацията с националния отбор, и само отбеляза: „Само успех им пожелавам. Не искам да коментирам. Горе главата, нещата ще се оправят.“