Капитанът на българския национален отбор Ивелин Попов отново се оказа ключовият играч за своя клубен тим. Атакуващият футболист поведе Кубан за успеха с 3:0 над Тосно, чийто треньор е Николай Костов.

С този успех, съставът от Краснодар се класира за 1/4-финалите в турнира за Купата на Русия. Ивелин Попов пък бе в основата на победата, след като реализира първия гол за своя тим. В 26-ата минута на срещата полузащитникът Секу Ябате Олисе намери Ивелин Попов, който се бе пласирал много добре, за да вкара топката в мрежата на Тосно.

Попето започна мача като титуляр, но след като съставът му натрупа солидна преднина, бе заменен в 69-ата минута от Данило.

Още преди почивката домакините си осигуриха комфортна преднина. В 32-ата минута Ибрахим Балде стреля от центъра на наказателното поле за 2:0, а класическия резултат оформи отново той само четири минути след това.

По време на целия двубой Тосно не показа никаква класа, за съжаление на своя български наставник. Преимуществото на домакините се оказа прекалено голямо, като на терена господстваше именно отборът на Кубан.