Шефовете на Интер в Италия и Китай в момента обсъждат трескаво съдбата на треньора Франк де Бур след третата поредна загуба в Серия А. Като цяло всички се опитват да намерят отговор на въпроса кога точно трябва да уволнят холандеца – преди или след мача с Торино.

Вчера „нерадзурите“ паднаха с 1:2 при гостуването си на Аталанта в калчото и причиниха нови главоболия на техния наставник. Де Бур вече има 6 загуби в първите си 12 официални мача начело, а играта на отбора е под всякаква критика.

„Скай Италия“ очаква, че специалистът ще получи един последен шанс да спаси главата си, а това ще е именно двубоят с намиращия се във форма Торино от междинния кръг в сряда. Самият той обаче не можа да даде такива гаранции след поражението в Бергамо. Тогава той бе запитан директно дали ще е на пейката срещу „биковете“, на което той откровено отговори „Не зная“.

Сайтът „Калчомеркато“ от свои източници научи, че е възможно китайските собственици на Интер да действат още днес или утре, като освободят Де Бур преди двубоя с Торино. Към този момент президентът Ерик Тохир и изпълнителният директор Майкъл Болингброук са единствените, които застават зад треньора, докато собствениците от „Сунинг Груп“ и директора Пиеро Аузилио не смятат, че трябва да чакат изхода на двубоя срещу Торино.