Бившият футболист на Интер и Лацио Деян Станкович вече е част от треньорския щаб на Удинезе. Той заяви, че юношата на Левски Антонио Вутов, който от началото на годината е част от школата на "фриуланите", е добър талант, а бъдещето е пред него и трябва да се доказва.

Станкович е посланик на Обиколката на купата от Шампионската лига, която тази година завършва в Белград.

„Българският футбол постигна един връх с успеха на националния отбор и след това върви само надолу, както ние. На Балканите имаме феноменални таланти, които играха или продължават да играят в много силни отбори”, сподели Станкович.

„Христо Стоичков е легенда. Играл съм срещу него през 1996 година в мача между Барселона и Цървена звезда. Той е най-голямата футболна легенда на България”, добави юношата на „звездашите”.

„Знам, че Лудогорец отстрани Партизан и то две поредни години. Добър отбор е. Лудогорец не е лесен противник.”

„Антонио Вутов е симпатичен играч, добър талант”, продължи Станкович, който започна своята треньорска кариера в Удинезе.

„Давал съм всичко от себе си. Оставял съм сърцето си на терена. Оставал съм всичко, което мога и всичко, което не мога.”

„Жозе Моуриньо е феноменален. Направихме исторически успех за италианския футбол и за Интер като клуб”, каза още Деян Станкович.