Треньорът на Рома Лучано Спалети определи иконата на клуба Франческо Тоти като перфектен, заради пълното му отдаване на отборната кауза. Специалистът също така разкри, че е поканен за 40-ия рожден ден на ветерана.

Бележитият нападател, който прекара цялата си кариера досега при „джалоросите“, ще отбележи юбилея във вторник, а предвид факта, че все още е сред важните играчи за Рома вниманието към него в Италия е повишено.

„Тоти ме покани и мисля, че ще посетя празненството, тъй като това е важен повод. Ще отида, за да му пожелая най-доброто, после ще си тръгна, за да не съсипвам останалата част от празника“, с усмивка сподели Спалети. „Сигурен съм, че когато отборът ме види да се появявам, няма да са много щастливи, ако шефът се задържи на купона.“

„Ще направя подарък на Тоти, с който ще изразя това, което мисля за него. Не мога да издам какво е, иначе ще разваля изненадата.“

„Винаги сме се разбирали и нищо не се е променило. Той е един от футболистите на Рома, може да започва като титуляр или да влиза като резерва. Франческо разполага с качества и към момента е перфектен. Той тренира добре заедно с групата, често се обръща към колектива и дава своя принос за отбора. Това е, което искам от него. Заедно ще вървим напред“, обеща Спалети.