Ювентус най-после зарадва феновете си с хубав резултат в Серия А. Шампионите взеха по особено драматичен и изстрадан начин победата в градското дерби с Торино и след 2:1  на своя стадион се изравниха по актив с "биковете". 

Успехът дойде в последните секунди на добавеното време, когато точен беше Хуан Куадрадо. Преди това Пол Погба беше открил в началото за "черно-белите", но малко след почивката Чезаре Бово беше изравнил. Но късната драма остави трите точки за домакините. 

Мачът започна с лоши новини за "старата госпожа". Още в 10-та минута Сами Кедира напусна терена с контузия и по всяка вероятност ще отсъства още дълго време, въпреки че едва наскоро се върна след травма. 

Но това лошо събитие беше преодоляно няколко минути по-късно, когато "бианконерите" поведоха. Тогава Пол Погба получи страхотен пас пред наказателното поле и от воле разстреля стража на Торино, отбелязвайки невероятно красив гол. 

Малко преди това Фабио Куалярела беше пропуснал да даде преднина на Торино срещу бившия си отбор и така голът на френския халф беше още по-сладък за домакинските фенове в този мач. 

До почивката двата тима си размениха няколко доста интересни ситуации. Куалярела можеше да изравни в 30-та минута, след като се озова на страхотна позиция, но ударът му мина встрани от вратата на няколко сантиметра. 

Три минути след това ситуация се откри пред Пауло Дибала на отсрещната врата, но и неговият изстрел мина отново на няколко сантиметра встрани от вратата. Преди почивката отново Куалярела можеше да изравни в полза на Торино, но ударът му беше блокиран. 

Така почивката дойде с гол аванс за Юве. Но малко след почивката това статукво се промени. В 51-та минута Чезаре Бово изравни с невероятно красиво попадение. Тогава той би с десния крак от пряк свободен удар, но топката се върна след рикошет на левия му крак и той с мощен шут прониза Джиджи Буфон за 1:1. 

След това последваха силни минути за "биковете", а в 58-та минута Камил Глик с глава стреля под гредата, но Буфон показа класата си и изби. От средата на втората част обаче инициативата беше поета от домакините. 

Ернанес, Хуан Куадрадо и Марио Манджукич не можаха да оползотворят предимството на тима си и по всичко изглеждаше, че мачът ще свърши наравно. Но драмата дойде в последните секунди на продължението. 

След масирания натиск на "бианконерите", в 94-та минута Алекс Сандро центрира успоредно на голлинията, защитник на Торо изпусна Хуан Куадрадо и той от 2-3 метра се хвърли, за да добута топката в мрежата и да донесе трите точки на Юве. 

Така "старата госпожа" изстрада трите точки и се изравни по актив с градския си съперник. Двата тима са вече с по 15 точки, като си поделят 10-та и 11-та позиция в класирането на Серия А.