Наставникът на Интер Франк де Бур призна, че е притиснат да подобри резултатите на отбора в много кратко време. Холандецът въпреки всичко за пореден път изрази пълното доверие в своите футболисти.

Специалистът замени Роберто Манчини на поста две седмици преди старта на сезона, като допусна 5 загуби в първите си 10 официални мача. Днес се заговори, че той е получил ултиматум да подобри представянето на „нерадзурите“, иначе престоят му на „Джузепе Меаца“ се очертава да бъде много кратък.

„Когато не печелиш, винаги е трудно, защото целият тим желае да спечели. Резултатите от мачовете срещу Каляри и Рома бяха негативни, трябва да се подобрим в това отношение. Последната загуба дори не трябваше да се случва“, каза Де Бур.

„Показахме, че сме добър отбор, но имаме нужда от подобрение. Знаем кое е нужно да променим, във футбола обаче нямаш много време и трябва да действаш бързо. И аз, и играчите знаем какво трябва да свършим – трябва да се поучим от грешките си.“

„Наясно сме, че резултатите не са добри, но това е само началото на един проект. Чувствам, че все едно съм във Формула 1 и трябва да подобря всичко по най-бързия начин“, допълни холандецът.