Президентът на Наполи Аурелио де Лаурентис е готов да продаде звездата на отбора Лоренцо Инсиние. Това ще се случи, ако филмовият продуцент получи оферта за минимум 50 милиона евро.

Неаполитанските медии твърдят, че разривът между 25-годишния футболист и шефовете по отношение на новия договор вече е станал непреодолим. Финансовите параметри между двете страни се разминаха сериозно, като изглежда никой не е склонен на отстъпки. По тази причина е загубил интерес да преследва споразумение.

Явно случващото се отразява върху представянето на Инсиние, който все още няма гол през сезона и не попадна в италианския национален тим за последните световни квалификации.

В момента крилото заработва по 1,8 милиона евро на сезон, а договорът му изтича през юни 2019 година. Нападателят поиска от шефовете да увеличат възнаграждението му до 6 милиона годишно, а това със сигурност няма да се случи.

Всъщност взаимоотношенията между Инсиние и Наполи започнаха да се развалят още през август, когато агентът на играча заяви, че неговият клиент прави планове за напускане.