Наставникът на Реал Мадрди Зинедин Зидан бе оптимистично настроен след успеха над Севиля с 4:0 в мача от 30-я кръг на Ла Лига. Французинът заяви, че ако отборът играе така и занапред, може да постигне много неща.

Припомняме, че с този успех Реал събра 66 точки и така скъси дистанцията от втория Атлетико Мадрид и от лидера Барселона, които допуснаха грешни стъпки в този кръг. „Белите“ са на точка зад „дюшекчиите“ и на 10 зад каталунците.

„Доволен съм от мача – от първата до последната минута. Преди двубоя казах, че работата през цялата седмица ми хареса. Доволен съм от начина, по който се развиха нещата“, започна Зидан.

„Всеки мач е различен. Винаги се опитвам са избирам най-подходящия състав. Всички играчи са важни за мен. Ще видим на кого ще заложа в следващия двубой. Не мога да изтъкна представянето на един, всички заслужават похвала. Ако продължаваме да играем така, ни предстоят хубави неща“, добави специалистът.

„Бензема се представи на отлично ниво, както и целият състав. Мисля, че с гола си помогна много“.

„Ел Класико е специален мач. Преди него ние следва да продължим да подобряваме формата си. Готови сме за този голям сблъсък“, каза за финал Зидан. 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS