Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че не е магьосник.

„Само Хамес има разтежение, но е по-добре. Нямам нови проблеми с контузени футболисти. Имахме малко време, за да се подготвим за двубоя, но всичко е нормално“, коментира Зизу.

„За два дни не може да променим много. Важното е, че работим усилено и сме концентрирани върху предстоящия мач. Предстои ни много труден мач срещу Бетис. Не мога да кажа нищо повече. Аз не съм магьосник. Единственото, което може да правим е работим усилено“, добави треньорът на Реал Мадрид.

„Не съм казвал, че имаме психологически проблем. Казах, че физически стоим добре. Когато обаче влезеш в мача, става по-трудно. Мисля, че все пак поддържаме много високо ниво. Не съм казвал обаче, че проблемът е психологически. Много сме концентрирани върху предстоящите мачове. Търсим решение на проблемите, които имаме и се опитваме да поддържаме много високо ниво“, продължи наставникът на испанския гранд.

„Културал Леонеса е отбор от трета дивизия. Той е шампион в своята лига. За нас това е един мач повече. Това, което ме интересува в момента обаче е двубоят срещу Бетис, който е утре.“

„Трябва да намерим решение на проблемите, които имаме и на трудните ситуации, в които изпадаме. Никога не съм си помислял, че съм голям треньор. Аз нося отговорността. Аз съм млад треньор. Спечелената Шампионска лига не значи много.“

„Няма да коментирам критиките, които получавам по свой адрес. Приемам критиките. Нормално е да има критики относно работата ми и играта ми. Наясно съм, че трябва да подобрявам нивото си на треньор. Реал не играе по наложен от мен стил на игра. Това е стилът на игра на този клуб. За мен Реал Мадрид значи много. Аз не съм открил футбола. Мога само да допринеса с моя опит като играч. Трябва много усилено да продължа да работа. Аз искам да постигаме добри резултати“, каза още Зинедин Зидан.