Лидерът на Реал Мадрид Кристиано Роналдо влезе с пълна сила в хотелиерския бизнес. Португалската звезда откри втория хотел от своята верига CR7, който се намира в столицата на родината му Лисабон.

Новата инвестиция на футболиста на Кралския футбол вече бе официално открита, а самият Роналдо каза: „Като малък мечтаех да си имам хотел“. Някои определиха това желание на играча като странно при все професията му. Това обаче е показателно за разнородните интереси и бизнес нюха на трикратния носител на „Златна топка“.

СНИМКИ може да намерите ТУК!

Хотелът на Роналдо напълно отразя начина му на живот. До такова заключение достигнаха първите, прекрачили прага му. Изключителен лукс лъха още от фоайето, а на рецепцията се вижда голям надпис: „Твоята любов ме прави силен. Твоята злоба ме прави неудържим“.

Стаите са снабдени с всички екстри, като нощувка в обикновена такава струва 200 евро. Престоят в по-луксозните помещения има по-висока цена – 1000 евро на вечер.

Дизайнерите на CR7 са помислили и за забавленията на посетителите. Невероятен лоби бар, както и игрални пособия – служат за запълване на свободното време на избралите да се настанят в хотела на Роналдо.