Бившият вратар на Барселона Виктор Валдес изглежда вече почти 100% е преодолял кошмарната травма в коляното. В началото на годината той скъса кръстни връзки и след операция се възстановяваше до началото на миналия месец. 

Заради травмата той пропусна Световното първенство в Бразилия и пропадна почти сигурният му трансфер в Монако. Това го принуди и да търси отбор, с който да поддържа формата си, за да може да си осигури трансфер. 

Испанецът беше приютен от Манчестър Юнайтед и днес се похвали в профила си в една от социалните мрежи, че е направил първа пълна тренировка и вече се надява скоро да може да си намери отбор и да се появи в игра. 

"Страхотно тренировъчно занимание тази сутрин. Няма да е още дълго да съм извън терена. Благодаря на всички за подкрепата в последните месеци, помогнахте ми изключително много", написа Валдес. 

Очаква се той да е напълно възстановен и готов за игра до края на месеца. Вратарят може да подпише с всеки отбор и преди отварянето на трансферния прозорец на 1 януари, стига да има кой да го поиска. Очакванията са да заиграе в Англия, но не е ясно дали ще е в Манчестър Юнайтед.