Вицепрезидентът на Барселона Жорди Местре заяви, че в клуба са напълно спокойни относно бъдещето на Неймар.

„От наша гледна точка той има договор с клуба. Водим усилени разговори за продължаването на контракта му. Поддържаме много добри отношения, както с него, така и с баща му“, коментира Местре.

„С Бускетс и неговия агент водим преговори. Когато има нещо официално, ще бъде обявено. Мисля, че трябва да изчакаме за всички подобни новини да завърши сезона. Същото е положението и с Меси, Ракитич и Луис Суарес. Когато има новини, ще бъдат официално обявени“, добави вицепрезидентът на Барселона.

„Очакваме да подпишем договор с глобален основен спонсор, който ще помогне за подобряването на финансовото състояние на клуба. Може обаче категорично да заявим, че и към момента от икономическа гледна точка Барселона е в стабилно положение и не изпитваме никакви затруднения.“

„При Тер Стеген е повече въпрос на треньорско решение, а не на ръководството. Предстои да проведем разговор с него. Ще обсъдим нещата и ще видим какво ще се случи. Мисля, че трябва да бъдем разумни и да запазим спокойствие. Няма смисъл да се преекспонира положението.“

„Относно Нолито, Барселона направи всичко възможно, за да го привлече, но от Селта решиха, че няма да го продадат през изминалия януарски трансферен прозорец. Не знам дали той попада в плановете на треньорския щаб за лятото. Не съм запознат с това“, каза още Жорди Местре.  


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS