Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа явно няма да бъде продаван това лято. Според авторитетното издание "Би Би Си", което се позовава на собствена информация от клуба, сделка с Реал Мадрид за продажбата на испанеца няма да има. 

"Белите" пратиха последната си официална оферта за стража миналата седмица и тя беше на стойност 25 млн. евро. "Червените дяволи" категорично я отхвърлиха и сложиха своите условия за сделка. 

А именно - такава може да има, само ако в предложението на Реал присъства трансфер на Серхио Рамос в посока "Олд Трафорд". Защитникът би трябвало да преподпише договора си с мадридчани в следващите няколко дни. 

Де Хеа има още една година от договора си с Юнайтед и категорично не иска да преподписва. Така той може да се озове на "Бернабеу" следващото лято като свободен агент. 

Мениджърът Луис ван Гаал е наясно с това и вече привлече негов заместник - аржентинския национал Серхио Ромеро. Това може да означава, че Де Хеа ще изкара цял сезон на пейката, преди да се върне в Испания, ако няма трансфер до 1 септември.