Трансферният прозорец едва затвори, но в Англия вече излизат информации за плановете за подсилване на Манчестър Юнайтед за следващото лято. Според вестник "Сънди Мирър", "червените дяволи" вече са започнали офанзива по привличането на големите звезди на Реал Мадрид Кристиано Роналдо и Гарет Бейл. 

Изданието се е свързало с водеща фигура от ръководството на клуба, която е потвърдила информацията. Въпросният източник е пожелал анонимност, но е добавил, че основният приоритет ще бъде подписът на уелсеца. 

Бейл в момента е най-скъпият футболист в света, като за него Реал плати 100 млн. евро преди две години на Тотнъм. Парите обаче не са проблем за Луис ван Гаал и Юнайтед и ще се направи 12-месечна офанзива за убеждаването на самия играч за трансфер, както и факторите на "Бернабеу" да се навият на сделка. 

По по-различен начин стоят нещата с Роналдо. В момента той не е в особено добри отношения с наставника Рафаел Бенитес. Според вестника, ако двамата продължат да са в обтегната връзка, "червените дяволи" ще се намесят и ще го привлекат. Но за да стане ясно дали има зелена светлина за такъв ход, също трябва да минат поне 12 месеца. 

Мнозина очакваха, че след проваления трансфер на Давид де Хеа и разменените обвинения, двата европейски колоса трудно ще се погодят отново да правят бизнес. Според същия високопоставен източник обаче, подобно нещо няма и различията вече са забравени и изгладени.