Виляреал измъкна ценен успех срещу Райо Валекано с 4:2 в 4-я кръг на Примера дивисион. Домакините пречупиха противника с третия си гол в 74-ата минута и натрупаха 7 точки в актива си, докато Райо Валекано остава без победа в първенството от началото на сезона.

Хавиер Еспиноса от Виляреал получи добра възможност да открие още в 12-ата минута, но изстрелът му не бе достатъчно прецизен. В средата на първото полувреме обаче французинът Гаел Какута откри резултата за Райо Валекано след точен удар с глава отдясно и прехвърли вратаря за 0:1 в 22-ата минута. Само 7 минути по-късно Алберто Буено увеличи преднината на гостите с шут в десния долен ъгъл на вратата на Виляреал.

Домакините веднага реагираха и намалиха в 33-ата минута с попадение на Хавиер Еспиноса след чудесно отиграване. Първото полувреме приключи при резултат 1:2, а след почивката Виляреал продължи да гони изравняване.

Денис Чернишев напредна добре в 58-ата минута, след удобен пак и стреля встрани от левия стълб. Четири минути по-кънро обаче Матео Мусакио бе точен и изравни за 2:2 след удар с с глава близо до точката на дузпата.

Третият гол за домакините падна в 74-ата минута и бе дело на аржентинеца Лусиано Вието, който оползотвори страхотен пас от Денис Чернишев, а в 87-ата същата двойка направи резултата 4:2 в полза на Виляреал. Чернишев пусна отлично топката към Вието, който отново опъна мрежата на вратаря на Райо Валекано Кристиан Алварес.