Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо полага неимоверни усилия, за да се върне по-силен на терена след поредицата травми, които го преследваха. Според вестник "Ас", португалецът тренира по шест часа на ден, за да си върне формата. 

Той е сам на базата "Валдебебас" и ежедневно се подлага на по две тричасови тренировъчни сесии. Натоварванията са огромни, но това не притеснява Роналдо, който показва изключителен професионализъм. 

Португалецът прави упражнения във фитнеса, в басейна, на тренировъчното игрище, при физиотерапевта и къде ли още не. Очаква се във вторник да е наваксал изоставането от съотборниците си и да се върне към нормален подготвителен режим заедно с тях. 

Звездата на Реал Мадрид беше измъчван цяло лято от проблеми с подколянното сухожилие, а в навечерието на мача с Реал Сосиедад пострада и от леко разтежение. Затова той не получи повиквателна за националния отбор на родината си. 

Очаква се всичко около Кристиано Роналдо да е наред и още на 13 септември да се включи пълни 90 минути в градското дерби с Атлетико Мадрид.