Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо може да осъществи още един трансфер до края на кариерата си. Според неговия най-добър приятел от детинство Жозе Семедо, нападателят щял да спре с футбола като играч на английски клуб. 

Семедо също е футболист, а двамата с Роналдо се знаят още от предучилищна възраст. Те остават близки и до момента, а според вестник "Дейли Мейл", който е направил интервю с него, двамата продължават да си споделят най-съкровени тайни и желания. 

"Кристиано ми е казвал, при това наскоро, че не иска да спре с футбола, без пак да е играл в Англия. Неведнъж ми е казвал, че иска Реал Мадрид да е английски клуб, за да не му се налага да прави нови трансфери."

"Мога да гарантирам на английските фенове, че пак ще се наслаждават на играта му, само не знам кога това ще се случи", сподели Семедо пред вестник "Дейли Мейл". 

Роналдо постоянно е свързван със завръщане в Манчестър Юнайтед. Той ще се върне на "Олд Трафорд" така или иначе през август догодина, но само за да участва в благотворителен мач на бившия си съотборник Уейн Рууни.