Кевин Гамейро игра 90 минути за Севиля при победата с минималното 1:0 в контролата срещу Майнц 05. Френският футболист е спряган за трансфер в Атлетико Мадрид, но участието му в проверката увеличи неяснотата относно бъдещето му.

Гамейро не взе участие в мача срещу Зандхаузен, който бе преди няколко дни и се смяташе, че сделката между Севиля и Атлетико Мадрид е на практика сигурна.

В последните дни обаче преговорите между двата клуба са в застой, а старши треньорът Хорхе Сампаоли реши да разчита на Гамейро през всички 90 минути на двубоя.

Бъдещето на френския футболист продължава да бъде изключително неясно, като се има предвид, че към него има много сериозен интерес и от Барселона.

По всичко изглежда, че Атлетико Мадрид изчаква да види как ще се развият преговорите с Челси за Диего Коста и не бърза с финализирането на трансфера на Гамейро, който явно не е първа опция за старши треньора Диего Симеоне.

В същото време новото попълнение на Севиля Лусиано Вието не взе участие в контролата срещу Майнц, но изгледа срещата от резервната скамейка в компанията на новите си съотборници.

Единственият гол в срещата отбеляза Ескудеро в 58-та минута след много красив удар от въздуха.

В началото на второто полувреме Кевин Гамейро бе близо до това да се разпише, след като открадна топката от Муто, но след удара му кълбото срещна напречната греда.

Севиля: Серхио Рико – Коке, Карисо, Колоджейджак, Ескудеро – Краневитер, Н'Зонзи, Ибора – Кореа, Коноплянка, Гамейро. През второто полувреме в игра се появиха Васкес, Витоло, Сарабиа, Мариано и Диего Гонсалес.