Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини отрече информациите от последните часове, че е готов да извади 200 млн. паунда, за да се подсили с голямата звезда на Барселона Лео Меси. 

През уикенда аржентинецът вкара хеттрик на Севиля и излезе еднолично начело във вечната голмайсторска ранглиста на Примера дивисион. Малко преди това обаче беше намекнал, че може да напусне "Камп Ноу" и това отприщи слуховете за бъдещето му. 

"Тези слухове са си само слухове и това е. Той е футболист от огромно измерение за Барселона и рекордът му през уикенда само го доказва. Много малко футболисти могат да достигнат такова ниво", сподели Пелегрини. 

Той даде пресконференция в навечерието на мача на своя отбор в Шампионската лига с Байерн Мюнхен, който ще реши бъдещето на "гражданите" в турнира. Преди този мач Стеван Йоветич и Серхио Агуеро не тренираха на пълни обороти и това породи съмнения, че няма да участват в двубоя. 

"И двамата са в моя списък за мача с Байерн. В групата са, което означава, че нямат проблеми да се изправят срещу съперника. Двамата имаха малко проблеми след мача през уикенда и затова не тренираха, но това няма да им попречи да участват", сподели още Пелегрини.