Суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо сложи подпис под нов договор с Реал Мадрид, за още 5 години, и обяви, че това няма да е последният му контракт.

"Това е уникален момент от живота ми, да подпиша за още пет години с този клуб. Това няма да е последният ми договор, искам да ви е ясно. Разбира се, моментът е много специален, никога не съм очаквал да пиша историята на един от най-великите клубове в света," заяви Роналдо на официалната пресконференция след подписването.

Роналдо парафира с Реал и каза: Няма да спирам до 41

Китната церемония за новия контракт на Кристиано

Кристиано вече ще взима по 500 хиляди на седмица

"Денят е толкова специален, прекрасен миг от живота ми. За мен е важно когато погледна в очите на майка си, да виждам там щастие, така че, дали вкарваш голове или не вкарваш, не е толкова важно, колкото вие си мислите. Понякога може да изглеждам по-нетърпелив, ядосан, но не е така. Когато човек е свикнал да бележи, а не го прави, е нормално да е малко по-унил. Но това е част от живота. Както всеки друг човек и аз имам своите добри и лоши моменти, но в момента определено изживявам най-страхотния период от живота си," допълни Роналдо.