Нападателят на Барселона Луис Суарес говори преди Ел Класико и сподели очакванията си за двубоя, който противопоставя отборите на Реал и Барса.

"Да играеш на "Сантяго Бернабеу" е винаги специално. Имам добри и лоши спомени от там.  Дебютирах на този стадион, но лошото беше, че загубихме с 1:3, но беше страхотен мач", коментира Суарес момента да играеш на "Сантяго Бернабеу".

"Когато един от двата тима влезе в този мач в ролята на фаворит, то това понякога му изиграва лоша шега, и ролите се разменят. Когато загубим от Реал Мадрид, то в крайна сметка не свършва света, в крайна сметка са "белия балет", допълни той по повод кой отбор е фаворит в двубоя.

"Не мисля, че този мач ще реши шампиона. Сезонът е дълъг, а първенството е в самото си начало. Не знаем дали Меси ще започне като титуляр двубоя. Ако той се чувства добре и лекарите му разрешат, то той ще е на линия. Той е голям играч и прави невероятни неща по терена", допълни той. 

"Няма да се целя в рамото на Рамос, или пък той в коляното на Меси, ние сме колеги. Може би ще има малко повече натиск върху него, но нищо повече от това", завърши Суарес.