Наставникът на Барселона Луис Енрике коментира, че клубът е наясно с това от какви футболисти се нуждае и на кои позиции.

„Ръководството е наясно с това какво ни е нужно. Но когато говорим за трансфери, това винаги си има цена, трябва да отчетем, че също така има и преговори, и още много съпътстващи процеси. Аз обаче ще продължа да си върша работата независимо от всичко“, започна Енрике.

„Докато не се затвори трансферният прозорец, сделки са възможни. Ако не дойде никой обаче, не искам и никой да си тръгва“, каза още Енрике.

За предстоящия мач с Атлетик Билбао, който е в неделя от 21.30 часа, Енрике обясни: „Познаваме се отлично. Очаквам това, което и от предходните срещи. Ще бъде сложно и за двата тима. Играчите знаят какво им предстои“.

Луис Енрике отказа да коментира санкцията, която бе наложена на Реал Мадрид и Атлетико Мадрид от ФИФА за трансферно вето през лятото на 2016-а и януари 2017-а: „Мнението ми е същото, както и когато на нас ни бе наложено такова наказание. Но няма смисъл да говоря сега“.

„Не ме страх от Атлетик, това е противник, който аз адмирирам. Сега сме концентрирани върху този мач, а след това ще има време за Купата“, добави Енрике. Както е известно, каталунците и баските ще мерят сили на четвъртфиналите за Купата на Краля.