Отборите на Кордоба и Депортиво Ла Коруня не успяха да се победят в първата среща от 11-ия кръг на Примера дивисион. Двата тима не успяха да си отбележат гол и завършиха при 0:0.

Съставът на Кордоба пропусна златен шанс да запише първи успех в елита на Испания, след като до този момент имаше 5 равенства и 5 загуби. Тимът пропусна да спечели мача, след като пропиля дузпа в своя полза, с което единствено добави още един хикс към актива си, както и една точка.

Домакините се опитваха да създадат голови възможности най-вече с дълги топки, докато играчите на гостите разчитаха предимно на отбранителния стил.

В 17-ата минута, след центриране в наказателното поле на Депортиво, при създалото се меле, главният рефер съзря нарушение. На бялата точка застана Федерико Картабиа, който обаче стреля в лявата греда на вратата.

В 29-ата минута гостите от Депортиво Ла Коруня също улесниха своя съперник, след като Елдер Пощига получи втори жълт картон за неспортсменска постъпка, след като изблъска съперников играч, който го фаулира в центъра на терена. Това действие обаче изпрати португалския национал в съблекалните.

След равенството Кордоба остава закотвен на дъното с едва 6 точки, а Депортиво Ла Коруня е на 15-о с 9.