Българската легенда Христо Стоичков определи като голям плюс за Барселона завръщането на Лионел Меси, който по всичко изглежда, че ще може да играе в предстоящото Ел Класико, което е на 21 ноември на „Сантиаго Бернабеу“.

„Завръщането на Меси е един много важен плюс за Барселона. Това ще мотивира още повече неговите съотборници“, коментира Стоичков в интервю за радио „Копе“.

„Все още се намираме в много ранен етап от първенството. Барселона има аванс от три точки и трябва да подходи много внимателно. Една загуба на тима ще позволи на Реал Мадрид само да се изравни навърха с Барселона. Това обаче няма да значи нищо, защото до края на сезона предстоят още много мачове“, добави Камата.

„Лео е най-добрият футболист в света. Всички са наясно с неговите възможности. Аз не се съмнявам, че той ще вземе участие в мача. Неймар и Луис Суарес показаха, че могат да се справят и без него. Какво може да се иска повече от тях? И тримата са от изключително важно значение за Барселона“, каза още Христо Стоичков.