Новото попълнение на Реал Мадрид Хамес Родригес отбеляза, че е готов за титулярния пост в „балета“. Колумбийският национал призна, че все още не е разговарял с наставника си Карло Анчелоти, но вметна, че е имал кратка раздумка с Кристиано Роналдо преди време.

„Започнах да следя Реал Мадрид от времето, когато в него се състезаваха Зидан, Бекъм, Роналдо. Следя Реал от малък“, започна Хамес Родригес.

„Все още не съм разговарял с Карло Анчелоти, но преди време съм говорил с Роналдо. Последният път, когато сме го правили бе преди мача на Реал с Байерн. Тогава си поприказвахме за малко. Каза ми, че ми желае късмет на Мондиала“, поясни голмайстор номер 1 на Световното.

„Моят баща изигра важна роля за развитието ми като футболист. Той е човекът, който ме заведе в училището за футбол. Той ме въодушевяваше като като казваше, че притежавам качества, които много други момчета нямат“, допълни още Хамес Родригес.

„Готов съм за игра и за това да бъда титуляр в Реал. Но първо нека да направя добра подготовка. Тук почти всички са заедно от по 4-5 години. Уважавам хората в клуба, а когато ми се отдаде възможност ще се постарая да покажа максимално високо ниво“, завърши новата перла в състава на Кралския клуб.