Капитанът на Барселона Андрес Иниеста заяви, че няма да напусне „Камп Ноу“, за да премине в Манчестър Сити и да работи отново с Хосеп Гуардиола.

„Мисля, че Гуардиола знае какво мисля и какво искам. Моето желание е да завърша кариерата си в Барселона“, коментира Иниеста.

„Ако Гуардиола ми звънне, аз ще вдигна телефона, защото той ми е бил треньор и ми е много близък приятел. Аз научих много от него, но за мен сега Луис Енрике е най-добрият треньор, защото ми е наставник в Барселона“, добави капитанът на каталунците.

„Моето желание е да завърша кариерата си в Барселона. Имам договор с клуба до 2018 година. В момента се наслаждавам. Не мисля за нов контракт. И за това ще настъпи времето. Ще разговарям с Енрике за моя нов договор. На личностно ниво съм много щастлив и вярвам, че мога да играя още няколко години на добро ниво. Ще видим какво ще се случи. Предстоят ми разговори и с ръководството на клуба относно моя нов договор. Сега обаче не мисля за това. Концентриран съм върху представянето ми на терена за Барселона“, каза още Андрес Иниеста.