Рекордната покупка в историята на футбола Гарет Бейл разкри, че би му харесало отново да облече екипа на бившия си тим Тотнъм в даден етап от своята кариера.

25-годишният уелсец дълго време радваше феновете в Северен Лондон и по-специално тези на „Уайт Харт Лейн“, преди да премине в Реал Мадрид срещу 100 милиона евро в началото на предишния сезон.

„Феновете бяха невероятни към мен“, каза Бейл. „Те ме подкрепяха в трудните моменти и вярваха в мен. Никога няма да забравя европейските нощи на „Уайт Харт Лейн“. Те бяха фантастични.“

„Тотнъм винаги ще има място в сърцето ми. Надявам се привържениците още да ме обичат, макар и да преминах в друг тим. Надявам се разбират, че Реал Мадрид е огромен, огромен клуб и уважават моето решение.“

„От момента, в който Реал излезе с оферта, нещата станаха трудни. Тотнъм беше тим, в който се чувствах удобно и бях много щастлив – беше ми тежко да си тръгна, но когато Реал Мадрид дойде за теб, такава възможност идва веднъж в живота. Обожавам всички фенове на Тотнъм и дано един ден – човек никога не знае – може и да се върна“, завърши Бейл.