Легендата на Португалия и на Реал Мадрид Луиш Фиго коментира ситуацията в "кралския клуб" и направи сравнение между Роналдо и Раул.

"Раул и Кристиано Роналдо влязоха в историята на футбола с изявите си за Реал Мадрид. Цифрите говорят сами за себе си. Единият в момента пише история, а другият вече я е написал," заяви Фиго.

"За Раул и Роналдо можем да говорим само положителни неща, защото сравненията няма да ни отведат никъде. Двамата имат много различни качества. Не можем да ги сравняваме," продължи той.

"Не може да се съмняваш в класата на Кристиано Роналдо. Само погледнете статистиката му, и какво прави всяка година. Хората, които разбират от футбол, не бива да се съмняват в Кристиано Роналдо," добави Фиго. "И футболистите са хора. Има моменти, в които нещата не вървят по план, но това не бива да хвърля сянка."

"Мисля, че Реал Мадрид е добре под ръководството на Рафа Бенитес. Нямам кристална топка, за да предвидя кой ще спечели Примера дивисион, но се надявам това да е Реал," заяви Фиго.

"Икер Касияс е щастлив в Порто и се справя отлично. Надявам се да е добре там. Но когато играят срещу Спортинг, се надявам да загуби," заяви с усмивка Луиш Фиго.