Фернандо Торес може и да е прекалено далеч от формата, благодарение на която беше един от най-добрите нападатели в света преди време, но реномето му явно продължава да е високо. При това толкова високо, че да го направи най-добре платеният футболист на света. 

Това разкри агентът му Хосе Антонио Мартин. Той сподели, че Ел Ниньо е получил оферта, която ще го изстреля на върха на тази своеобразна класация, но не обяви името на заинтересования отбор. Със сигурност обаче това не е настоящият му - Атлетико Мадрид.  

Подобни пари сигурно му се предлагат от Арабския свят, но засега всичко е в сферата на догадките. Торес става свободен агент през лятото, като в момента е само под наем в родния си отбор от Милан. Въпреки това, "дюшекчиите" искат да го задържат. 

"В следващите няколко дни ще решим бъдещето на Фернандо, защото ще имаме разговори с представителите на клуба. Не знам обаче какво ще стане, защото има оферта, която може да го направи най-добре платеният играч в света", сподели Мартин. 

В момента най-висока заплата в света на футбола получава Кристиано Роналдо, който получава по 21 млн. евро годишно от Реал Мадрид.