Отборите на Ейбар и Леванте изиграха един от най-интересните мачове в 7-я кръг на Примера дивисион. Двата тима си отбелязаха общо шест гола и завършиха при резултат 3:3. Домакините от Ейбар пък се добраха до точката в 93-ата минута.

Леванте стартира по-добре и поведе с 2:0 през първото полувреме. Хосе Луис Моралес откри още във втората минута, а в 43-ата Виктор Камараса се възползва най-добре при разбъркване в наказателното поле на Ейбар в 43-ата минута и вкара за 2:0.

Второто полувреме обаче започна лошо за гостите и Ейбар намали за 1:2 след автогол на Петро Лопес в 46-ата минута.

Със страхотен гол на Саул Берхон в 70-ата минута домакините изравниха за 2:2. Берхон получи на границата на наказателното поле и стреля в горния десен ъгъл на вратата на Леванте.

Пак гостите поведоха в 79-ата минута, когато Виктор Касадесус завърши отлично атака на Леванте и реализира в горния ляв ъгъл с хубав удар след удобен пас.

Ейбар обаче стигна до хикса в третата минута на допълнителното време, когато италианецът Федерико Пиовачари вкара за крайното 3:3, а това е трото поредно равенство за отбора в испанското първенство този сезон.