Часове след поражението с 0:4 от Барселона в Ел Класико, медиите в Мадрид започнаха да спекулират със съдбата на треньора Рафаел Бенитес. Не само бяха изписани доста страници за конфликт между наставника и голямата звезда Кристиано Роналдо, но вече се пише и кой ще го замени. Старши треньорът на младежите до 21 години Виктор Фернандес, който до миналата година беше начело на Депортиво Ла Коруня, е първата опция, но по-скоро би бил подходящ за временен наставник.

Другият вариант за треньорския пост в Реал Мадрид е френската легенда Зинедин Зидан, който в момента води втория състав на „белия балет“. Зидан обаче бил казал, че иска да се концентрира към работата като треньор след изминаването на първата половина от сезона.

Бразилската футболна легенда Ривалдо написа на страницата си в социалната мрежа „Туитър“, че Зидан е най-подходящият вариант за следващ треньор на Реал Мадрид.

Към момента по-вероятно изглежда ръководството на Реал Мадрид да назначи временен треньор за заместник на Рафаел Бенитес.